Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Kamelklubben" by David Baldacci # eBook PDF Kindle ePub Free

Kamelklubben

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kamelklubben
  • Author : David Baldacci
  • Release Date : January 29, 2013
  • Genre: Action & Adventure,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1641 KB

Description

KAMELKLUBBEN DEL 1
I utkanten av Washington DC huserar Kamelklubben. Den bestÄr av fyra udda och illa medfarna medlemmar, och Àr helt utan makt. Deras mÄl Àr att ta reda pÄ "sanningen" om vad som hÀnder i landet.
Den brokiga församlingen leds av en man med ett dunkelt förflutet som kallar sig Oliver Stone. Klubben Àgnar dag och natt Ät att granska fantasifulla konspirationsteorier,nyheter och myndigheternas förehavanden för att försöka finna sanningenoch stÀlla USA:s ledare till svars inför folket. Men inte i sina vildaste mardrömmarkan Stone förestÀlla sig den konspiration som Kamelklubben Àr pÄ vÀg att avslöja...
Efter att ha bevittnat ett mord slungas klubben huvudstupa in i en intrig som strÀcker sig Ànda in i Vita Huset, full av ovÀntade vÀndningar, högt spel och globala förvecklingar. Klubben slÄr sig ihop med Alex Ford, en veteran inom Secret Service, som motvilligt blir en av aktörerna i en av de mest rysliga incidenter som nÄgonsin utspelat sig pÄ amerikansk mark. HÀndelsen kan mycket vÀl leda till den slutgiltiga urladdningen mellan tvÄ skilda vÀrldar, och det enda som stÄr i vÀgen för katastrofen Àr fem ovÀntade hjÀltar.
I Kamelklubben tecknar David Baldacci en skrÀmmande och levande bild av en vÀrld som snart skulle kunna bli verklighet, och av den lilla grupp som har en möjlighet att hindra apokalypsen.


Ebook Free Online "Kamelklubben" PDF ePub Kindle